Διάλεξε το ρολόι που ταιριάζει στο στιλ σου!

 

Το ρολόι που φοράμε λέει πολλά για την προσωπικότητά μας. Επιλέγουμε όμως πάντα αυτό που μας αντιπροσωπεύει; Βρείτε το ιδανικό timepiece για τον τύπο σας, σύμφωνα με τον τρόπο ζωή σας.

Students

Σε αυτήν την κατηγορία δεν χρειάζεται να πούμε πολλά! Σχολείο, φροντιστήριο, πανεπιστήμιο, γυμναστική, βόλτες, (σκονάκια 🙂 ), τι πιο χρήσιμο από ένα smartwatch! Συνδέεται με το κινητό, παίρνει τηλέφωνα, στέλνει μηνύματα, μπαίνει στο instagram, μετράει παλμούς και είναι απλά στο χέρι !

Full time mom

Από το γυμναστήριο στα μαθήματα και από την ενημέρωση γονέων στο ραντεβού με τον παιδίατρο, η μαμά θέλει να είναι μία άψογα συγχρονισμένη manager με ντοκτορά στην διαχείριση του χρόνου. Αυτό που χρειάζεται είναι ένας βοηθός με το χρόνο.Ίσως χρεαιάζεται ένα κομψό αλλά ανθεκτικό ρολόι με μεταλλικό μπρασελέ και με ξυπνητήρι οπωσδήποτε!

Fitness: 

Δεν χάνουν προπόνηση και τα σαββατοκύριακα είναι ο ιδανικός χρόνος για να γράψουν κι άλλα χιλιόμετρα. Χρειάζονται ξεκάθαρα ένα smartwatch για να μετράνε τις θερμίδες, χιλιόμετρα παλμούς και να ακούν την αγαπημένη τους μουσική.

Fashion Lovers

Ένα timepiece οφείλει να είναι και στιλάτο, ειδικά όταν πρόκειται να συνοδέψει μία εμφάνιση υψηλών απαιτήσεων. Οι fashionistas και οι sartorialists  μπορεί να αγαπούν τα κλασσικά διαχρονικά σχέδια, τους είναι δυνατόν όμως να αντισταθούν στο design των κομματιών εκείνων που υιοθετούν τα τελευταία trends.

CEO

Στη δουλειά του πρέπει να είναι πάντα in charge, πάνω απ’ όλα, πριν από όλους. Ένα κλασσικό σχέδιο αποτελεί μία επένδυση που όχι απλά υποστηρίζει το βαρύ του πρόγραμμα αλλά αναδεικνύει το ιδιαίτερο στιλ και κύρος του.