Θέλω λίγο χρόνο… Ευγενικές χυλόπιτες.

 

 Φίλε άντρα, όταν μια γυναίκα σου ζητά λίγο χρόνο, να σκεφτεί, τα πράγματα είναι σοβαρά.

 Έχει επικρατήσει η άποψη πως μια γυναίκα ζητά χρόνο, για να σε αντικαταστήσει μ’ άλλον άντρα.. Βέβαια τις περισσότερες φορές είναι λανθασμένη.

 Πριν με πεις σεξίστρια, διάβασε παρακάτω τον συλλογισμό μου.

 Μια γυναίκα, όταν έχει δυνατά συναισθήματα για τον σύντροφό της, δεν θα παραδώσει σε καμία περίπτωση τα όπλα. Αν όμως μία γυναίκα απογοητευτεί  από σένα, τότε η σχέση σας θα έχει ακαριαίο κι άδοξο τέλος.

 Όταν  εκείνη λοιπόν σου ζητά χρόνο, βρίσκεσαι σε μια μέση κατάσταση κι εκείνη σ’ απελπισία. Από τη μια σε αγαπάει κι από την άλλη έχει κουραστεί, να πληγώνεται από εσένα.

 Αν λοιπόν δεν θες να τη χάσεις φρόντισε να κινηθείς άμεσα και να της αποδείξεις πως είσαι αντάξιος της αγάπης της.

 Η σειρά σου τώρα φίλη γυναίκα, σου ζήτησε λίγο χρόνο; Μήπως θέλησε αυτό το μικρό “time out” που λένε και στη δική τους γλώσσα οι σύντροφοι μας σε αυτό τον κόσμο;

 Εσύ δεν πρέπει να γίνεσαι εγωίστρια, δώστου τον χρόνο του. Κι από εμπειρία σου λέω πως δεν θα αργήσει να έρθει πίσω. Θα του πάρει το πολύ δύο, πέντε, στη χειρότερη των περιπτώσεων δέκα… Χρόνια για να γυρίσει!

 Ε ναι κουκλίτσα μου, τι νόμιζες; Θέλει λίγο χρόνο, για να σκεφτεί για τη πορεία της σχέσης σας; Αυτά τα πράγματα είναι ξεκάθαρα στο ανδρικό μυαλό, ή πάει ή δεν πάει (το παπί στη ποταμιά και στη συγκεκριμένη περίπτωση φεύγει κι εσύ από Ποταμιά μεταμορφώνεσαι σε τάρανδο).

 Οι άντρες λοιπόν, όταν θέλουν να δώσουν φινάλε σε μια σχέση, προκειμένου να μην σε πληγώσουν (γιατί είναι και καλόψυχοι) προτιμούν, να σου πουν τέτοιου είδους δικαιολογίες, για να το πάρεις λιγότερο κατάκαρδα (ή για να έχουν καθαρή τη συνείδηση τους) και να την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια που λένε…

 Το μόνο σίγουρο είναι αυτό: Θα γυρίσει. Μόλις μάθει για την επόμενη σχέση σου; Μόλις αισθανθείς εσύ καλύτερα κι αποφασίσεις να πατήσεις γερά στα πόδια σου; Μόλις καταλάβει πόσο μ@@@ς ήταν; (Το τελευταίο ξέχνα το, όλοι υπολογίζουν λιγότερο από ότι είναι) Αλλά θα επιστρέψει και τότε… Εσύ θα πάρεις τη θέση του μ@@@ γιατί είσαι ακόμη κολλημένη μαζί του και γιατί μετά τον λεγάμενο θαρρείς πως ήρθε το τέλος σου.

 Καλά να πάθεις, αφού τα θέλει κι εσένα το κεφάλι σου το αγύριστο.

Suffrazette