Η πτώση σου μοιάζει με διαμάντι.
Γνωρίζεις πολύ καλά για ποιά πτώση μιλάω..!
Όχι γι’ αυτή που ξυπνάς απλά κακόκεφος.Αλλά γι’ αυτή που ρουφάει από σένα σημαντική ενέργεια και θετικότητα.Είτε γιατί συνέβη κάποια αναποδιά στη δουλειά σου, είτε γιατί δεν έχεις κάποιον άνθρωπο δίπλα σου, είτε γιατί υστερείς υγείας εσύ ή κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο.
Σ’ αυτές τις περιπτώσεις κυριαρχεί η παγωμάρα σαν πρώτη αντίδραση.
Έπειτα κάποιες φορές η λιγοψυχία και η αδυναμία.
Όμως εγώ έχω να πω ένα συγχαρητήρια, γιατί όταν κοιτάξεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη, ξαφνικά θα βρεις αυτήν τη μορφή πιο δυνατή απ’ ότι πριν.
Και τώρα ήρθε η στιγμή μετά την πτώση…
Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή που νιώθεις κάθετι, ακόμη πιο έντονο απ’ ότι πριν.
Τώρα καταλαβαίνεις τι σημαίνει πως η ζωή δεν είναι για σπατάλη. Είναι ένα μικρό διαμάντι κι εσύ πρέπει να το αγκαλιάζεις και να το καθαρίζεις κάθε μέρα για να λάμπει περισσότερο.
- Σήμερα λοιπόν κάνε όλα αυτά που ονειρεύεσαι, όλα αυτά που φαντάστηκες έστω μια στιγμή ότι μπορείς να γίνεις. Προσπάθησε, φτάσε ψηλά. Προσπάθησε να φτάσεις ψηλά.
- Όταν ξυπνήσεις το πρωί και δεις την ανατολή του ηλίου να γεμίζει με μαγεία το τοπίο είσαι ήδη κερδισμένος.
- Ταξίδεψε και δες απ’ όσα περισσότερα μέρη μπορείς την ανατολή και την δύση του ηλίου.
- Μην φρενάρεις ποτέ ξανά χωρίς λόγο! Είσαι ο καλλιτέχνης πρώτα του εαυτού σου και έπειτα ενός μικρόκοσμου.
Και ξανά συγχαρητήρια γιατί βουβά και σιωπηλά σε μόλις 21 γραμμάρια έχεις δημιουργήσει καινούριες δυνάμεις που ούτε καν ήξερες ότι έχεις.
Όλα αυτά είναι αρκετά για να αποκτήσεις με το μεγαλύτερο χαμόγελο σου ό,τι πραγματικά επιθυμείς και ό,τι σου αξίζει. Να δώσεις δύναμη σ’ εσένα ή σε κάποιον άλλον που την χρειάζεται. Βουβά.
Οι δυσκολίες θα μεγαλώσουν λίγο περισσότερο το διαμάντι σου. Κι έπειτα θα το βλέπεις σαν όνειρο που πρωταγωνιστής του ήσουν και θα είσαι εσύ!
Δώσε τώρα συγχαρητήρια κι εσύ με τη σειρά σου για τη σκληρή αυτή παράσταση που προσπαθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ή κατάφερες να βγάλεις εις πέρας.
Ελένη Κακλαμάνου