Πώς να κατακτήσεις έναν Τοξότη;!

 

 Αρχικά θέλω να σκεφτείς καλά αν σίγουρα θες να είσαι με έναν τοξότη, θέλω να το ξανασκεφτείς! Οι τοξότες είναι ζώδια της φωτιάς και άρα μιλάμε για τρέλα, έρωτα, πάθος και δυναμισμό. Ναι, ναι ξέρω σου ακούγονται τέλεια όλα αυτά, όμως έχω να σου τονίσω ότι όλα αυτά κινούνται στο πλαίσιο της υπερβολής! Βέβαια αν σε ερωτευτεί ο τοξότης πίστεψε με θα το καταλάβουν όλοι, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία.

 Αφού ο έρωτας γίνει αμοιβαίος ξέχνα όλα όσα ήξερες, μια νέα περίοδο ξεκινά στη ζωή σου και είναι πιο ξέγνοιαστη, πιο χαρούμενη, πιο ελεύθερη, επιστροφή στην παιδική ηλικία θα το έλεγα! Και το λέω αυτό γιατί δίπλα σ’ έναν τοξότη όλα μπορούν να γίνουν μαγικά, έχει τη δυνατότητα να μετατρέψει τη ζωή σας σε μόνιμο πάρτι.

 Για να ζήσεις όμως το όνειρο μαζί με τον τοξότη χρειάζεται να ακολουθήσεις πιστά τα επόμενα 10 βήματα.

Βήμα Νο.1 Κάν’ τον να γελάσει, πείραξε τον, κάνε χιούμορ με τον τοξότη θα το εκτιμήσει! Γενικότερα πιασ’ του την κουβέντα!

Βήμα Νο.2 Άφησε στην άκρη την γκρίνια. Ένας τοξότης επ’ ουδενί ανέχεται την γκρίνια, την μιζέρια και την κακή διάθεση, όπως έχω ήδη αναφέρει για τον τοξότη η ζωή είναι μια τρέλα.

Βήμα Νο.3 Απέφυγε λέξεις όπως υποχρέωση και ευθύνες. Αυτά μπορούν να πνίξουν τον τοξότη στο λεπτό, προσβάλλουν το ελεύθερο πνεύμα του!

Βήμα Νο.4 Άφησε τον ελεύθερο. Μην προσπαθήσεις να τον ελέγξεις ή να τον περιορίσεις, χάθηκε η μπάλα κι εσύ έχασες το παιχνίδι πριν καν αρχίσει!

Βήμα Νο.5 Δείξε ενδιαφέρον για ταξίδια. Οι τοξότες λατρεύουν τα ταξίδια, την εξερεύνηση σε νέα μέρη, πολιτισμούς και κουλτούρες, είναι παιδιά που επιθυμούν να ανακαλύπτουν διαρκώς καινούρια πράγματα.

Βήμα Νο.6 Διασκέδασε χωρίς όρια. Ένας τοξότης δεν έχει μέτρο, μην του πεις ότι αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα κι άλλα τέτοια, έχεις φύγει μια και καλή.

Βήμα Νο.7 Φιλοσόφησε. Ο τοξότης τρελαίνεται για φιλοσοφίες και για ρητά.

Βήμα Νο.8 Μην του λες όχι. Λέγε ναι σε ό,τι κι αν σου πει ακόμα και για πράγματα που δεν γνωρίζεις. Αποδέξου τη γνώμη του και θα σε βάλει στην κορυφή.

Βήμα Νο.9 Καν’ τον να νιώσει παιδί. Ο τοξότης ό,τι ηλικία κι αν έχει νομίζει ότι είναι το 10χρονο παιδάκι του δημοτικού, μη του το χαλάσεις θα σε μισήσει.

Βήμα Νο.10 Μόνο YOLO. Οι τοξότες ζουν με αυτό το μότο στη ζωή τους και ποιος νομίζεις ότι είσαι εσύ που θα τους πας κόντρα; Γι’ αυτό λοιπόν υιοθέτησε κι εσύ το μότο τους. Μόνο YOLO ρε παιδιά!

Αν ακόμα είσαι σίγουρος ότι θες να ζήσεις τον έρωτα με έναν τοξότη μην χάνεις χρόνο, πιάσε αμέσως δουλειά!

 Sandy