Πώς καψουρεύονται οι άντρες (;)

 

 Για να ανοίξεις αυτό το άρθρο, φαντάζομαι πόσα ακόμα εκατομμύρια θα έχεις διαβάσει με το ίδιο θέμα, ψάχνοντας απεγνωσμένα για την απάντηση σ αυτό το αιώνιο ερώτημα.

Τα περισσότερα από αυτά αναφέρουν τα εξής:

Να είσαι γλυκιά αλλά και πεισματάρα.

Να τον φτύνεις για να κολλάει(φράση που όντως πέρα από τα γραμματόσημα, δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω τη λογική της).

Να βγείτε τουλάχιστον 5 ραντεβού, μη σε περάσει για εύκολη.

Να είσαι ξανθιά, ψηλή, γαλανομάτα, θες δεν θες!

Να ντύνεσαι έτσι, να μιλάς αλλιώς, να τρως με το συγκεκριμένο τρόπο, να μη πίνεις, να μιλάς όμορφα, να, να, να και μπλα, μπλα, μπλα…

 Τι συμβαίνει όμως με εσένα; Γιατί τόση μετριοπάθεια; Γιατί έχεις ανάγκη ένα άρθρο ή 100 εκπομπές στη τηλεόραση για να σου προβάλουν με ποιον τρόπο να σε “καψουρευτεί” ένας άντρας;

Και σε ρωτώ, τι ποιο ελκυστικό από μια γυναίκα που είναι απλά ο εαυτός της; Από μια γυναίκα που ξέρει τα πάθη και τις αδυναμίες της, από μια γυναίκα με τον δικό της, προσωπικό χαρακτήρα(;).

Αυτή η ευαισθησία σου είναι που θα μαγέψει έναν άνδρα, ο μοναδικός σου τρόπος να βλέπεις από μια τελείως διαφορετική πλευρά τη πραγματικότητα, ο δυναμισμός κι η τρυφερότητα σου, ό, τι ακριβώς σε κάνει μοναδική.

Κανένας δεν θέλει αυτά τα τυποποιημένα πρότυπα για τα οποία έχεις διαβάσει, ναι ίσως εντυπωσιάζουν αλλά είναι… Πως να στο πω…Ανεπαρκή!

Δεν βλέπουν τίποτα διαφορετικό από το ένα θηλυκό στο άλλο και πίστεψε με, έχει καταντήσει τόσο κουραστικό όσο και αηδιαστικό πια.

Να είσαι εσύ, να προβάλεις τον δικό σου, ανυπέρβλητο χαρακτήρα, με τα μειονεκτήματα και τα προτερήματα του. Κανείς δεν γεννήθηκε τέλειος και μεταξύ μας, τι νόημα θα είχε να το έκανε;

Να είσαι μοναδική για σένα και θα είσαι ακαταμάχητη για εκείνον.

Suffrazette