Ομάδες Ενσυναίσθησης & Ενδυνάμωσης για Εφήβους και Ενηλίκους

 

Λίγο bliss ακόμα,

παρατήρησα ότι μετά από τις συνεδρίες μας αλλάζει το βλέμμα σας και λάμπετε. Επιθυμία μου λοιπόν είναι να διατηρήσουμε αυτήν τη λάμψη με συχνές δόσεις bliss, γι’ αυτό και αποφάσισα να ξεκινήσω μηνιαίες συναντήσεις, για να σας θυμίζω την αλήθεια σας και να σας βοηθάω να μένετε πιστοί/ές σε αυτήν.

Στην ομάδα μπορείτε να συμμετέχετε και όσοι/ες δεν έχουμε κάνει την ατομική συνεδρία. 

Ομάδα Ενδυνάμωσης “The Bliss Movement” Εφήβων:

Στις συναντήσεις μας έχουμε μοιραστεί ανησυχίες, προβληματισμούς, έχουμε συγκινηθεί, έχουμε αγκαλιαστεί, κυρίως όμως έχουμε συνεννοηθεί και έχουμε συνδεθεί. Θα ήθελα να διατηρήσουμε αυτό το κλίμα το οποίο νιώθω ότι είναι βοηθητικό και για εσάς και για εμένα, και να συναντιόμαστε 1 φορά τον μήνα με σκοπό να συζητάμε αυτά που σας απασχολούν και να σας θυμίζω τη δύναμη σας.

1 Κυριακή τον μήνα ~ 24/11/2019 & 15/12/2019
Ώρες: 17.00 – 19.00 μ.μ.
Κόστος συμ/χής: 15 € + φπα

Ομάδα Ενσυναίσθησης Εφήβων & Ενηλίκων

Τα συναισθήματα είναι η γλώσσα που μιλάει η αλήθεια μας και όταν μάθουμε να την ακούμε, τότε είμαστε σε θέση να αξιοποιήσουμε τη δύναμη μας αλλά και να επικοινωνούμε αποτελεσματικά με τους γύρω μας.

Η ενσυναίσθηση περιλαμβάνει την κατανόηση, αποδοχή & διαχείριση των συναισθημάτων μας αλλά και το να νοιαζόμαστε γι αυτά. Για τον λόγο αυτόν είναι η Νο1 ποιότητα που αναζητούν οι εργοδότες καθώς κάνει αποτελεσματική και πετυχημένη την επικοινωνία.

1 Σάββατο τον μήνα ~ 23/11/2019 & 14/12/2019 
Ώρες: 15.30 – 17.30 μ.μ.
Κόστος συμ/χής: 20 € + φπα

Ομάδα Ενδυνάμωσης “The Bliss Movement” Ενηλίκων

Το όραμα μου είναι η αξιοποίηση της δυναμικής που βρίσκεται μέσα σε κάθε άνθρωπο. Μέσα απ΄ αυτήν την οπτική παρατήρησα και κατέγραψα έναν χάρτη έτσι ώστε να μπορούμε να εντοπίζουμε πού βρίσκεται κάθε άνθρωπος και να βάζουμε προτεραιότητες και στόχους από το σημείο που βρίσκεται κάθε φορά. Σκοπός των μηνιαίων συναντήσεων μας είναι η ενίσχυση της απόφασης σας να αξιοποιήσετε το bliss σας και να σας παρέχω υποστήριξη βάση της πραγματικότητας σας.

1 Κυριακή τον μήνα ~ 24/11/2019 & 15/12/2019
Ώρες: 20.00 – 22.00 μ.μ.
Κόστος συμ/χής: 20 € + φπα

EQ + νοιάξιμο = Ενσυναίσθηση

Στόχος αυτών των συναντήσεων είναι να γνωρίσουμε τα συναισθήματα μας, να νιώθουμε άνετα και να επικοινωνούμε μέσα από αυτά.

pastedGraphic.png

Επειδή ο αριθμός θέσεων για όλες τις ομάδες, είναι περιορισμένος, είναι απαραίτητη η έγκαιρη δήλωση της συμμετοχής σας μέσω e-mail ή τηλεφωνικώς:

[email protected]
Τ: 6936 781 481

Οι ημερομηνίες για το 2020 θα ανακοινωθούν στο τέλος του έτους

Χρυσάνθη Κωστάρα
Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού, Ενδυνάμωσης & Ανθρώπινου Δυναμικού