Οι πιο φθηνές δικαιολογίες που λες όταν δεν έκανες ασκήσεις.

Σ΄όλους  μας έχει τύχει να είμαστε “απασχολημένοι” ώστε να αμελήσουμε τις σχολικές μας υποχρεώσεις.Αφότου έχει αποτύχει το τέχνασμα που ψάχνουμε κάτι στην τσάντα καθώς αναφέρθηκε η έκφραση <<Ποιος θα μας πει ασκήσεις>>, ερχόμαστε  στην δυσάρεστη θέση να απολογηθούμε. Προσπαθώντας να αποφύγουμε της συνέπειες όλοι μας έχουμε σκεφτεί ένα σωρό δικαιολογίες που έχουν χιλιουποθεί!!!Δικαιολογίες όπως :

 

  • Ξέχασα το τετράδιο.Μια πρόταση που ακουγόταν πιο συχνά κι από το κουδούνι συνοδευόμενη πάντα από ύφος αμηχανίας και παζάρεμα πάνω στην απελπισμένη μας προσπάθεια να δείξουμε ότι κάναμε την άσκηση.

 

  • Δεν πρόλαβα.Κάτι το οποίο ακολουθούνταν από άπειρες φανταστικές και μη παραγωγικές ενασχόλησεις που απασχόλησαν το γεμάτο πρόγραμμα μας.

 

  • Δεν τις κατάλαβα.Λέγοντας αυτή την έκφραση έπρεπε να πάρουμε ένα απογοητευμένο ύφος που υποδηλώνει την απελπισία και τον χρόνο τον οποίο αφιερώσαμε για την μάταια προσπάθεια μας.Έπειτα έπρεπε να εκφράσουμε ένα κάρο με ανούσιες απορίες ώστε να γίνουμε πιο πειστικοί.

Φυσικά είναι αδύνατο να πιστεύετε ότι οι καθηγητές υπάρχει έστω  και μία περίπτωση να μας πιστεύουν εεε;;;Αλλά αυτό δεν μας πτοεί καθόλου!!!

Στέλιος Παϊπάτης

Φοιτητής Πληροφορικής